Lipofilling, lipo-infiltratie

Bij de Arenborghoeve kunt u terecht voor betrouwbare lipofilling, lipo-infiltratie en lipostructure

Lipofilling, lipo-infiltratie of lipostructure

Bent u niet tevreden over de contouren van uw lichaam en wilt u een betere verdeling van volume? Lipofilling, lipo-infiltratie, lipostructure of micro fat grafting zijn benamingen het transplanteren van lichaamseigen vetcellen naar locaties die meer contour behoeven. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan lipvergroting, verbetering van de kaaklijn, opvullen van neus-lipplooien of de borstcontour.

Hoe werkt het proces?

Bij lipofilling, lipo-infiltratie, lipostructure of micro fat graftig worden lichaamseigen vetcellen met dunne, speciaal daartoe ontworpen, zuigbuisjes weggehaald van een plaats, waar dit niet opvalt. Zeer geschikt daarvoor is de omgeving van de navel. Deze vetcellen worden op een voorzichtige, speciale manier behandeld om ze in leven te houden, zodat ze op de betreffende plaats weer in het lichaam ingebracht kunnen worden en dan dus levensvatbaar zijn. Met deze methode is de kans op een blijvend resultaat groter dan de vroegere manier om vet te transplanteren. In het verleden was er vaak sprake van het ‘verdwijnen’ van ingebracht en daardoor werd in eerste instantie te veel opgevuld met vet. Door de huidige behandeling van de vetcellen hoeft er in principe niet meer over-gecorrigeerd te worden. Toch kan later in een enkel geval een correctie noodzakelijk zijn.

Lipofilling billen (BBL)

Klanten weten in sommige gevallen nog niet dat wij ook lipofilling billen ook aanbieden. De methode blijft hetzelfde, maar met als eindresultaat dat uw billen er mooi, rond en natuurlijk uitzien. Neem contact met ons op voor meer informatie over lipofilling kosten of klik hier voor een overzicht

Minimale complicaties

Infectie van de zeer kleine wondjes kan optreden; ook kan een bloedinkje optreden, waardoor blauwverkleuring ontstaat. Dit verdwijnt na enkele dagen. Door het speciale ontwerp van de zuig- en infiltratie buisjes is de kans op zenuwbeschadiging miniem.

Meer informatie

  • Bel ons voor meer informatie over lipofilling op 077 320 8300.
  • Vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl