Over de Arenborghoeve kliniek

Privékliniek Arenborghoeve is gevestigd in een monumentale Limburgse hoeve. Rust, privacy, gastvrijheid en luxe kenmerken onze kliniek en bieden een prettige en veilige omgeving voor uw behandeling. De kliniek beschikt over een eigen behandelcentrum, een afdeling plastische esthetische chirurgie en een laserafdeling.

Welkom in de Arenborghoeve

Kliniek met hoge kwaliteit zorg en de beste apparatuur

Vanzelfsprekend beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur waardoor wij alle denkbare behandeling onder lokale verdoving of volledige narcose kunnen uitvoeren. Bij de voor en nabehandelingen kunt u rekenen op ons vakbekwame team. Niet voor niets is de Arenborghoeve kliniek aangesloten bij en erkend met kwaliteitskeurmerken van drie vooraanstaande brancheverenigingen.

Kliniek voor uiteenlopende behandelingen

U kunt bij de Arenborghoeve terecht voor een ruim aantal gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, anti-aging en laserbehandelingen. In een aantal gevallen wordt een combinatie van behandelingen aangeraden. Wilt u een goed en eerlijk advies van onze vrouwelijke plastisch chirurg Linda Visser? Dat kan. Vraag een consult aan via ons contactformulier of bel ons op nummer 077 320 8300.

Prettige ontvangst in de Arenborghoeve kliniek
Arenborghoeve heeft een eigen lasercentrum

Meer informatie over onze kliniek

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl