PROFHILO HAENKENIUM®

Nieuw bij kliniek Arenborghoeve:

Profhilo Haenkenium®

Deze crème combineert ultrapuur hyaluronzuur met Haenkenium®, een krachtig anti-oxidant. profhilo_haenkenium
Het beschermt de huid tegen beginnende huidveroudering en photo-aging, het verbetert het de barrière functie van de huid en verminderd huidirritatie.
Optimale hydratatie in combinatie met anti-aging! Te gebruiken voor zowel de dag als nacht, tevens een prettige verzorging na het scheren.
Profhilo Heankenium® is een mooie aanvulling op de Profhilo® injectable behandeling.

Profhilo Haenkenium® bevat net als de injectable behandeling Profhilo® twee vormen van gepatenteerd ultrapuur hyaluronzuur: een klein hyaluronzuur molecuul dat kan doordringen in de huid en een groter molecuul dat een glad laagje op de huid legt. Hierdoor kan het hyaluronzuur optimaal haar werk doen.

Salvia Haenkei is het nieuw ontdekte anti-aging ingrediënt dat huidveroudering afremt. Het specifieke en gepatenteerde extract hiervan Haenkenium® genaamd is een potent antioxidant met een dubbele werking:

 1. De afbraak van hyaluronzuur, die ontstaat door vrije radicalen, wordt vertraagd waardoor het hyaluronzuur optimaal kan werken.
 2. Het beschermt de huid tegen oxidatieve stress en vroegtijdige huidveroudering

Waarom is hyaluronzuur zo belangrijk

Naarmate we ouder worden verliest onze huid vocht. Daardoor wordt je huid minder stevig en flexibel. Hyaluronzuur is dat het in staat is vocht vast te houden; beter dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Dat is belangrijk met het oog op een ouder wordende huid, omdat een gezond vochtgehalte één van de belangrijkste eigenschappen is van een jeugdig uitziende huid.

Hyaluronzuur versterkt ook de huidbarrière (de buitenste huidlagen). Een gezonde huidbarrière voelt zachter, gladder en voller aan en ziet er jonger uit. Verder zorgt hyaluronzuur voor bescherming door antioxidanten tegen schade door vrije radicalen en kalmeert het de huid. Profhilo Haenkenium® is daarom ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Wat kan Profhilo Haenkenium® voor de huid betekenen?

 • Het product herstelt de huidbarrière en verbetert de hydratatie
 • Vermindert huidirritatie en roodheid
 • Beschermt tegen oxidatieve schade
 • Vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering
 • Verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert de diepte van rimpels

Klinische studies bevestigen

 • Een stijging van meer dan 40% van natuurlijke anti- oxidanten (al na 2 weken) en een vermindering van de verschijnselen van photo-aging (welke de de grootste oorzaak van huidveroudering is) veroorzaakt door oxidatieve stress
 • Een statistisch significante verbetering van de elasticiteit van de huid al na 2 weken
 • Een statistisch significante vermindering van de diepte van rimpels, 10% na 2 weken en 30% na 3 maanden (gemeten; diepte van de kraaienpootjes)

Profhilo Haenkenium® heeft een licht- en luchtdichte verpakking en bevat 50 ml.

Dermatologisch getest, geschikt voor de gevoelige huid

 

colibri profhilo-haenkenium

 • NEEM CONTACT MET ONS OP

  Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

  info@arenborghoeve.nl