Rimpels verwijderen

Bij de Arenborghoeve kunt u terecht voor rimpels verwijderen zonder operatie

operatie loze manieren om rimpels aan te pakken

Met de jaren komen ook de rimpels. Waar u in uw jonge jaren met een strak gezicht door het leven ging, zal uw huid steeds meer rimpels vertonen. De huid verliest de elasticiteit waardoor er rimpels zullen ontstaan.

In uw gezicht kunnen op verschillende plaatsen rimpels ontstaan:

• Rimpels voorhoofd
• Rimpels onder ogen
• Rimpels bovenlip

Niet iedereen vindt rimpels een mooie manier van ouder worden. Het past niet bij hoe u zich voelt of wat u wilt uitstralen. Daar wilt u liever niet dagelijks mee worden geconfronteerd, maar om nou meteen een facelift te doen vindt u een te grote stap.

Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om uw rimpels te behandelen. Voorop staat dat u uw rimpels kunt laten verwijderen zonder operatie. U kunt ze bijvoorbeeld laten opspuiten met vloeistoffen. Bij ons in de Arenborghoeve gebruiken wij geen syntehtische fillers. Alleen vloeistoffen zonder bijwerkingen. Ook dat is een geruststellende gedachte!

Rimpels verwijderen zonder operatie

Bij ons, de Arenborghoeve, kunt u op  verschillende manieren uw rimpels laten verwijderen.

Rimpels opvullen met liquid facelift
Rimpels verminderen met botox

U leest hier meer over de behandeling, waarmee wij behandelen en hoelang u kunt genieten van het resultaat.

Opvullen rimpels

Heeft u rimpels in het voorhoofd rimpels in voorhoofd worden behandeld met Botox, want door spieren veroorzaakt, niet door ouderdom.of rondom de mond,diepe neus-lip plooien dan kunt u deze laten opvullen. Hiervoor gebruiken wij vloeistoffen die geen blijvend effect(resultaat?) geven. Na de behandeling kunt u te maken krijgen met wat roodheid en een lichte zwelling,mogelijk ook een blauw plekje. Dit is in veel gevallen zo minimaal dat u direct na de behandeling uw gezicht weer kunt laten zien.
Waarmee vullen wij rimpels op?
Voor het opvullen van rimpels gebruiken bij de volgende fillers:

• Restylane®
• Radiesse®

Restylane is een preparaat van hyaluronan, dat uw lichaam als een natuurlijke stof herkent. Hierdoor is de kans op een allergische reactie minimaal.

Radiesse bestaat uit synthetisch calciumhydroxylapatiet (CaHa) microsferen die zweven in gel. De crème-achtige structuur van Radiesse blijft zacht en voelt natuurlijk aan. Deze filler is vooral bij het verkrijgen van meer volume, zoals bij de jukbeenderen effectief.

Hoelang kunt u genieten van het resultaat?
Kiest u voor Restylane dan mag u rekenen op een resultaat dat varieert tussen de 6 tot 9 maanden. De periode tussen de behandelingen zullen, afhankelijk van de frequentie, steeds langer worden.

Kiest u voor Radiesse dan varieert het resultaat tussen de 9 tot 12 maanden. Groot voordeel hiervan is dat u minder vaak voor een behandeling hoeft te komen.
Informeer gerust en bekijk wat voor u de beste keus is.

Rimpels verminderen met Botox*

Lacht u vaak en ontstaan daardoor extra rimpels in het gezicht, dan kunt u ook kiezen voor een Botox behandeling. Botox vermindert rimpels en/of maakt ze oppervlakkiger door de spieren ten dele uit te schakelen.

Waarmee behandelen wij?
De botox die wij gebruiken voor deze behandeling is Bocouture. Dit is een stof die afkomstig is uit een bacterie die botuline vormt. Botuline verlamt de spierwerking gedeeltelijk. Hierdoor hebben rimpels, die door spierwerking optreden geen kans meer.
Deze behandeling is vooral effectief gebleken op de fronsrimpels, rimpels voorhoofd, en de horizontale voorhoofdsrimpels. Ook is het effect goed zichtbaar bij de lachrimpels-kraaienpootjes bij de ogen.

Hoelang kunt u genieten van het resultaat?
De botulinetoxine spuiten wij met een fijn naaldje in de betreffende spieren. Na ongeveer 2 weken treedt er zichtbaar resultaat op.

Het resultaat duurt 3 à 4 maanden. Soms is een herhaling nodig van de behandeling. De periode tussen de behandelingen zullen, afhankelijk van de frequentie, steeds langer worden.

* Let op: Botox is GEEN filler!

 

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl