Esthecin

Esthecin: ontstaan uit liefde

esthecin verpakking

De reden om Esthecin te ontwikkelen was het haarverlies van de dochter van Drs. van Montfort. Haar zoektocht naar een middel

om haar haargroei te ondersteunen, mislukte. Drs. van Montfort besloot daarop om zelf aan de slag te gaan. Na het bestuderen van de dynamiek van haren, keek hij naar de mogelijke oorzaken van haarverlies. En dat kunnen er een heleboel zijn. Zijn studie leerde ook dat haarverlies veelal een combinatie van oorzaken betreft, maar dat de meest voorkomende oorzaak ligt in de androgene factoren.

 

Meer haarvolume en betere haarkwaliteit

haargroei serumHij ontwikkelde een serum dat helpt bij androgeen haaruitval. Hij maakte gebruik van natuurlijke ingrediënten. Het serum bleek bij haar aan te slaan. Daarom dat het daarna een half jaar werd getest op een pilotgroep. Wat bleek? Alle deelnemers meldden positieve resultaten, zoals meer haarvolume en betere haarkwaliteit. Er werd daarom onmiddellijk besloten het haarserum door te ontwikkelen en zo werd Esthecin een feit. Esthecin betekent ‘ontwikkeld voor Esther’.

 

Oorzaken haaruitval

De kwaliteit van de haren is afhankelijk van de haarzakjes in de hoofdhuid. Veel haarverlies problemen zijn hormonaal en telogeen. Het onderzoeken en vroeg herkennen van haarproblemen is belangrijk. Waneer het zichtbaar is betekent dit dat al meer dan vijftig procent van de haren verdwenen is. Net als bij andere problemen leidt het vroeg signaleren en behandelen tot betere resultaten.

 

Esthecin is hét nieuwe Nederlandse haarserum

verpakking haarserum

Niet alleen onze huid maar ook onze haren veranderen naar mate we ouder worden. Dit

proces kan worden beïnvloed door de leefstijl zoals bijvoorbeeld roken, maar ook erfelijke aanleg, hormonen, hoeveelheid zonlicht, medicatie en voeding hebben invloed.

Om het haar zo lang mogelijk sterk en gezond te houden, is het belangrijk om de hoofdhuid en het haar goed te verzorgen. Esthecin bevat ingrediënten die een positieve invloed hebben op de verouderingsprocessen van de haarzakjes. Het serum voedt de wortels en de haarzakjes hierdoor verbeterd de kwaliteit van de haren. Zelfs als er al sprake is van haaruitval kan Esthecin helpen. De meest
voorkomende vorm van haaruitval is androgeen.

Masseer het Esthecin haarserum verspreid over de hoofdhuid licht in. Het beste is het om het serum ’s avonds in te brengen en de volgende dag de haren te wassen. Na twee tot vier maanden is de invloed van Esthecin te beoordelen.

 

Voordelen van Esthecin

voordelen esthecin

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl