PDO draadjeslift

Naarmate wij ouder worden zal de huid steeds meer aan stevigheid verliezen. De opperhuid wordt dunner en de hoeveelheid collageen en elastine neemt af.  Hierdoor wordt de huid minder soepel en ontstaan er rimpels en plooien. De huid wordt slapper en gaat hangen. Wanneer u op zoek bent naar een jongere en frissere uitstraling maar nog niet toe bent aan een chirurgische ingreep is een PDO draadjeslift een geweldig alternatief.

Wat is een draadlift?

Een draadlift is een innovatieve techniek om de huid te liften, zo ziet de huid er direct een stuk jonger uit. Polydiaxon draden worden ingebracht en lossen na verloop van tijd (ongeveer 6 maanden) op.

De draden activeren de huid om extra collageen aan te maken. Rondom de draden maakt de huid dan ook extra collageen aan waardoor het effect van de behandeling tot twee jaar kan aanhouden. Dit extra collageen zorgt bovendien voor een extra mooie gloed. Deze oplosbare hechtdraden zijn er in diverse soorten draden voor verschillende doeleinden.

Een threadlift kan op verschillende plaatsen worden toegepast zoals onder andere;

 • hals
 • oogleden/wenkbrauwen (hangende oogleden, kraaienpootjes)
 • kaaklijn (gezakte kaaklijn)
 • kin (dubbele kin)
 • wangen (hamsterwangen, rimpels
 • nek (hangnek, rimpels, kalkoennek)
 • decolleté (rimpels)
 • bovenarmen


De draadjeslift behandeling & veiligheid

Deze vorm van liften is niet operatief. Een plaatselijke verdoving is niet noodzakelijk. Het is een korte behandeling van ongeveer een half uur. De duur is natuurlijk afhankelijk van de gekozen behandeling.

Bij een PDO draadjeslift worden zo’n 10 tot 30 draden aangebracht onder de huid door middel van een dunne injectienaald. Deze PDO draden kunnen schuin en verticaal worden geplaatst. Schuine draden zorgen voor het liftende effect en verticale zorgen juist voor extra stevigheid. Doordat de draden een soort weerhaakjes hebben zijn ze in staat de huid aan te trekken. Hierdoor kan de huid verstrakken en wordt een zachte subtiele face lift gecreëerd.

De draden die worden gebruikt in dit soort behandelingen lijken op hechtdraad die al jarenlang in de reguliere chirurgie worden gebruikt.

Deze behandeling is niet chirurgisch en daarom minder ingrijpend als een daadwerkelijke facelift. Het zorgt voor een strakkere huid zonder het volume effect van een filler. Natuurlijk is het indien gewenst altijd mogelijk om na de draadjeslift extra volume aan te brengen met behulp van een dergelijke filler.

Het is mogelijk dat er na de behandeling blauwe plekjes optreden. Deze zijn niet gevaarlijk en verdwijnen snel weer. U kunt uw huid extra ondersteunen door Arnica D6 tabletten te nemen. Dit helpt tegen blauwe plekken.

 • NEEM CONTACT MET ONS OP

  Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

  info@arenborghoeve.nl