Oxygenetix

Oxygenetix

Oxygentics

zuurstof doorlatende foundations & moisturizers op basis van Aloë Vera

Zuurstofdoorlatende foundation en moisturizer op basis van Aloë Vera

Oxygenetix Foundation

SPF 25, vrij van olie, niet-comedogeen,
biologische ingrediënten.

 

 

De foundations en moisturizers van Oxygenetix zijn speciaal ontworpen om de huid in optimale conditie te brengen. Door de unieke samenstelling van ingrediënten en werkstoffen levert Oxygenetix een constante en intensieve zuurstofboost in de huid. Het is de enige foundation waarbij die essentiële zuurstof kan doordringen en het stelt de huid in staat zelfs meer zuurstof op te nemen, ook wanneer je helemaal geen make-up draagt! De huid wordt gezonder en vitaler, voelt steviger en veerkrachtiger aan en ziet er fris en stralend uit.

 

ANTI-AGING THERAPIE

Oxygenetix is rijk aan exclusieve ingrediënten tegen huidveroudering en versterkt de werking van uw anti-aging huidverzorging. De lichte, ademende foundation en moisturizer voelt aan als een tweede huid en vermindert fijne rimpeltjes en lijntjes.
Heilzame hyaluronzuren en PCA’s bevorderen de elasticiteit en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd en beschermd.

Oxygentics Moisturizer

Intensieve hydratatie en bescherming,
hyaluronzuren en PCA’s

 

 

POST-TREATMENT
Oxygenetix kan direct na een behandeling worden aangebracht en bevordert het herstel van de beschadigde huid. Een beschadigde huid, als gevolg van een cosmetische behandeling, kan het dagelijkse leven van een klant gedurende het genezingsproces stilleggen. Oxygenetix bevat het herstelbevorderende CERAVITEA. Dit unieke complex verhoogt de aanmaak van huidcellen, zuivert huidaandoeningen, draagt bij aan de vermindering van littekenvorming, zal het warmtegevoel tegengaan, vermindert zwelling, camoufleert roodheid en laat de huid er fris en stralend uitzien.

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl