Vrouwelijke plastisch chirurg

Dr. Linda Visser

De Arenborghoeve wordt geleid door onze vrouwelijke plastisch chirurg dr. Linda Visser, erkend plastisch chirurg met ruim 30 jaar ervaring. Zij verzorgt de intake en adviseert u op basis van de nieuwste behandelingen en technieken. Indien gewenst kunnen alle behandelingen worden uitgevoerd door een vrouwelijke plastisch chirurg en vrouwelijke specialisten.

Vrouwelijke plastisch chirurg dr Linda Visser leidt de Arenborghoeve

In goede handen bij onze vrouwelijke plastisch chirurg

Misschien gaat bij u net als veel van onze cliënten de voorkeur uit naar contact met een vrouwelijke plastisch chirurg. Niet voor niets staat de Arenborghoeve daar bekend om. Met persoonlijke aandacht én de hoogste kwaliteit. Door continue bijscholing van onze vrouwelijke plastisch chirurg dr. Linda Visser (en andere teamleden) in technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen, kunt u rekenen op de beste zorg en een hoog kwaliteitsniveau. Ook de andere leden van het behandelteam die over een grote deskundigheid beschikken, staan garant voor een optimale verzorging, zodat u over uw ingreep zeer tevreden zult zijn.

Dr. Visser is BIG geregistreerd en lid van diverse specialistenorganisaties o.a.:

  • Vereinigung der Deutschen Ästhetisch-Plastischen Chirurgen (VDÄPC)
  • Berufsverband Deutsche Chirurgen (BDC)
  • Deutsche Gesellschaft der Plastischen, Rekonstruktiven und Ästhetische Chirurgen (DGPRÄC)
  • Orde der Geneesheren, België

 

Door goede afspraken te maken met het ziekenhuis in de regio, zorgen wij voor een goede opvang bij eventueel optredende complicaties die niet van plastisch chirurgische aard zijn.

Meer informatie

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl