Explantatie borstprothesen

Heeft u siliconen borstimplantaten en heeft u het idee dat u daar ziek van kan worden of bent u dit al?
Dokter Visser erkent en herkent dit!
Dit inzicht heeft zij al geruime tijd en zij adviseert dan ook om de met siliconen gevulde implantaten te laten verwijderen middels een explantatie. 

Over het algemeen valt het resultaat – een minder volle borst- wel mee, maar als u echt een cup A of AA had èn u bent blij met uw vergrote borsten, wordt het een ander verhaal.
Vullen van de borsten met eigen vet geeft een fraai resultaat, maar kan mogelijk niet in één keer het gewenste resultaat hebben en moet deze ingreep meermaals uitgevoerd worden.
U moet dit vet dan wel hebben. Meer eten om vet te kweken heeft geen zin als u daarna weer af gaat vallen, dus u moet dan op dit gewicht blijven, anders gaan de borsten hangen en “ leger” worden.
Een zgn. hybride borstvergroting is ook mogelijk
Dat wil zeggen een kleiner implantaat met eigen vet gecombineerd. In de Arenborghoeve is dit kleinere implantaat altijd op zoutwater basis. Ook een wissel met zoutwaterprothesen is mogelijk. Op dit moment ben ik de enige in Nederland, die dit uitvoert.

Let wel: ook een zoutwaterprothese is een vreemd lichaam. De inhoud is vergelijkbaar met eigen lichaamsvocht, dus u zult geen last van  siliconentoxicose hebben. ( zie artikelen van Henry Dijkman)

Bel ons voor meer informatie over explantatie borstprothesen op 077 320 8300.
Of neem contact op via ons formulier of een persoonlijk bericht.

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl