Contactformulier

Stuur ons een bericht

Heeft u een vraag aan het team van de Arenborghoeve? Dat kan! Wij helpen u graag verder met informatie over onze behandelingen en de producten die wij daarbij gebruiken. Als u hieronder in het contactformulier uw gegevens en uw vraag of opmerking invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!  Arenborghoeve

  • Genrayweg 47-49, 5916 NG Venlo
  • 077 320 8300

  Aangepaste openingstijden

   

  • Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei 2023=Gesloten
  • Pinksteren: maandag 29 mei: Gesloten

   

  Openingstijden
  Maandag    9-16.30
  Dinsdag      9-16.30
  Woensdag  9-16.30
  Donderdag 9-16.30

  Vrijdag        9-15
  Zaterdag en zondag: GESLOTEN

   

  Heeft u een vraag aan het team van de Arenborghoeve? Dat kan! Wij helpen u graag verder met informatie over onze behandelingen en de producten die wij daarbij gebruiken. Als u hieronder in het contactformulier uw gegevens en uw vraag of opmerking invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Privékliniek Arenborghoeve is gevestigd in een monumentale Limburgse hoeve. Rust, privacy, gastvrijheid en luxe kenmerken onze kliniek en bieden een prettige en veilige omgeving voor uw behandeling. De kliniek beschikt over een eigen behandelcentrum, een afdeling plastische esthetische chirurgie.

  Kliniek met hoge kwaliteit zorg en de beste apparatuur

  Vanzelfsprekend beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur waardoor wij alle denkbare behandeling onder lokale verdoving of volledige narcose kunnen uitvoeren. Bij de voor en nabehandelingen kunt u rekenen op ons vakbekwame team.

  Kliniek voor uiteenlopende behandelingen

  U kunt bij de Arenborghoeve terecht voor een ruim aantal gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen (bijvoorbeeld borstvergrotingen) en anti-aging behandelingen (zoals het verwijderen van rimpels). In een aantal gevallen wordt een combinatie van behandelingen aangeraden.

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

   Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

   info@arenborghoeve.nl