Schaamlipcorrectie

Bij de Arenborghoeve kunt u terecht voor schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie kan voor veel mensen een beladen onderwerp zijn en iets lastigs om over te praten. Ze voldoen wellicht niet aan een gewenst schoonheidsbeeld. Maar het operatief inkorten van de kleine schaamlippen kan ook noodzakelijk zijn, omdat ze anders letterlijk in de weg zitten, bij bijvoorbeeld fietsen of paardrijden. Of ze kunnen zichtbaar zijn in badpak of bikini. Bij de Arenborghoeve kunnen wij dat verhelpen.

De schaamlippencorrectie operatie

In overleg met u wordt bepaald hoeveel er van de kleine schaamlippen moet worden weggenomen. De ingreep kan onder plaatselijke verdoving worden gedaan, maar vanwege de gevoeligheid van het gebied is het raadzaam een korte narcose te overwegen.

Herstellen van een schaamlipcorrectie

Na de operatie zal er wondpijn en zwelling zijn. Zitten en het gebruik van het toilet zullen de eerste week pijnlijk zijn, evenals seksueel verkeer. De hechtingen lossen vanzelf op. Koelen zal de pijn verlichten en zwelling doen slinken. Omdat de kleine schaamlippen zeer bloedrijk zijn, kan er in de eerste dagen na de ingreep nog wat bloed en/of wondvocht uittreden.

Eventuele complicaties

Bij elke chirurgische ingreep kan er een infectie optreden; in een niet zeer ‘schoon’ gebied is de kans daarop groter. Daarom is het goed als u één of twee keer per dag een douche neemt. Zoals boven beschreven zal nog wat bloed en wondvocht uittreden. Door de operatietechniek zal een nabloeding nauwelijks tot de mogelijkheid behoren. Door littekenvorming kan er later eventueel een verdere verschrompeling van de kleine schaamlippen optreden, zeker als uw lichaam tot het vormen van dikke littekens neigt.

Kosten schaamlipcorrectie

Wilt u weten wat een schaamlipcorrectie kost? Bekijk dan onze tarieven

Meer informatie

  • Bel ons voor meer informatie over schaamlipcorrectie op 077 320 8300.
  • Vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl