Microdermabrasie

Ook voor microdermabrasie kunt u terecht in de Arenborghoeve

Microdermabrasie voor huidverbetering

Microdermabrasie betekent letterlijk het ‘afslijpen van de huid’ en is een  betrouwbare techniek om de huid te verbeteren. Het is een soort peeling waardoor een frissere onderliggende huidlaag te voorschijn komt. Deze behandeling is zeer geschikt voor verbetering van de acne-huid, vermindering van huidpigmentaties, verbetering van beschadigde huid en vermindering van rimpels.

Voordelen van de Microdermabrasie peeling

Na een Microdermabrasie-behandeling kunt u meteen weer aan het sociale leven deelnemen. Er kan hooguit wat roodhuid ontstaan op de dag van de behandeling. Na 2 dagen kan de huid wat schilferig worden.

Microdermabrasie-behandeling van acne

Bij een acne-huid kan het opbloeien van de acne 1 à 2 dagen na de behandeling ontstaan; dit komt doordat de Microdermabrasie-behandeling ook zorgt voor een diepe reiniging van de huid. Verstopte poriën en talgklieren worden geopend, zodat het daar zich opgehoopte huidvet vrijkomt. Na 1 of 2 behandelingen treedt dit niet meer op. Let op: behandeling niet mogelijk bij actieve acné

Microdermabrasie-behandeling van pigmentvlekken

Pigmentatie is een opeenhoping van melanine. Naarmate de huid ouder wordt kunnen er pigmentvlekken op het gezicht of decolleté optreden, wat voor velen een hinderlijk gezicht kan zijn. Om de pigmentvlekken te verminderen biedt de Microdermabasie uitkomst. De behandelingen worden dan wekelijks uitgevoerd. Na 8 tot 10 behandelingen is het resultaat aanzienlijk verbeterd.

Microdermabrasie-behandeling van rimpels

Rimpelvermindering en een beschadigde huid kan door middel van de Microdermabrasie na een aantal wekelijkse behandelingen worden verbeterd. De huid gaat er frisser en gezonder uitzien. En dat zorgt er weer voor dat u zich beter gaat voelen.

De micodermabraie kan als losstaande therapie gegeven worden, maar kan nog beter en effectiever in combinatie met mesotherapie
Door de huid met mesotherapie te behandelen, zal het uiteindelijke effect nog beter zijn.

Kosten

Microdermabrasie
per behandeling € 59,00
Kuur van 3 behandelingen  € 150,00
kuur van 5 behandelingen  € 220,00

Microdermabrasie met Mesotherapie
per behandeling € 79,00
Kuur van 3 behandelingen  € 199,00
Kuur van 5 behandelingen  € 299,00

Meer informatie over Microdermabrasie?

Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag

  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl