Mesotherapie met microdermabrasie

Mesotherapie in de Arenborghoeve

Mesotherapie: huidverjonging vanaf de basis

Privékliniek Arenborghoeve in Venlo is altijd op zoek naar betere en veiligere technieken  om bepaalde ontsierende ongemakken effectief en klantvriendelijk op te lossen.
Mesotherapie is een techniek die al sinds de 50-er jaren wordt toegepast.
In het geval van huidverbetering is het een techniek waarbij kleine hoeveelheden vitaminen- en mineralen complex worden ingebracht.

Mesotherapie pakt de huidveroudering bij de bron aan. Verhoogt de activiteit van de fibroblasten die op hun beurt weer verantwoordelijk zijn voor de productie van collageen en elastine.
Naarmate we ouder worden is ons lichaam namelijk steeds minder in staat om deze stoffen aan te maken, waardoor onze huid verslapt en op den duur rimpels gaat vertonen.
Mesotherapie geeft dus niet alleen een verbetering van de kwaliteit van de huid als deze verouderd is, maar kan dus ook al op jonge leeftijd (vanaf ongeveer 25 jaar) preventief worden toegepast om het proces van huidveroudering te vertragen.

Mesotherapie wordt in het begin aangeboden als kuurbehandeling. Regelmatig herhaald zorgt het voor een herstel van de huid, de huid wordt voller en steviger, wordt beter doorbloedt en stralender, waarbij droogtelijntjes vervagen.
Na een aantal behandelsessies (3 tot 5 met een frequentie van eens per 1 week) ziet de cliënt het resultaat wat behouden blijft door met regelmaat mesotherapie toe te passen. De onderhoudsbehandeling is afhankelijk van uw huid en zal ongeveer eens 6 weken zijn.

Door het behandelen van de huid met mesotherapie met ultrasone geluidsgolven, worden de ruimtes tussen de cellen wijder, waardoor de afvalstoffen die vocht aan de huid onttrekken afgevoerd kunnen worden.
De mesotherapie is het meest effectief in combinatie met microdermabrasie..

Na de behandeling kan de huid zelf weer vocht opnemen. Niet alleen de afvoer van afvalstoffen verbetert, ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt beter zodat de huidstructuur verbetert en genezingsprocessen versnellen

Het grote voordeel van een mesotherapiebehandeling is dat er een verhoogde opname van werkstoffen plaatsvindt.
Bij de Arenborghoeve worden de meest effectieve serums gebruikt voor een optimale huidverbetering die door de mesotherapie zeer diep de huid worden ingeluisd.

Kosten 

Mesotherapie met microdermabrasie
per behandeling € 79,00
Kuur van 3 behandelingen  € 199,00
Kuur van 5 behandelingen  € 299,00

Meer informatie

  • Bel ons voor meer informatie over mesotherapie op 077 320 8300.
  • Vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl