Littekencorrectie

Littekencorrectie nodig? Bij de Arenborghoeve kunnen wij u helpen.

Littekencorrectie

Na ongevallen en door operaties, zeker als deze geïnfecteerd waren, kunnen lelijke littekens ontstaan. Een correctie van deze littekens is bijna altijd mogelijk in de privékliniek Arenborghoeve. Maar de manieren waarop dit kan gebeuren, zijn zeer verschillend en afhankelijk van de plaats waar het litteken zich bevindt.

Huidspanningslijnen

Huidspanningslijnen kunnen van invloed zijn op littekens. Bij het aanspannen van het gezicht worden de spieren goed zichtbaar en di bedoelen we met de huidspanningslijnen. Kinderen en jonge mensen hebben meer kans op littekenvorming.

Specifieke littekencorrectie

Door individuele aanleg kan het lichaam erg dikke en of brede littekens maken, die een aparte – meestal niet chirurgische – behandeling vereisen. De mogelijkheden voor een littekencorrectie moeten individueel door een van onze artsen bekeken worden, omdat hier geen standaardbehandelingen voor bestaan.

Na de behandeling

Na de operatie moet u rekening houden met een dikkere, jeukende of zelfs tijdelijke littekens die langzaam verdwijnen. Een correctie maakt het litteken minder opvallend, maar volledig verdwijnen is nooit mogelijk.

Meer informatie

  • Maakt u een afspraak over littekencorrectie met de esthetisch arts, opdat u exact geïnformeerd kunt worden over de behandeling van uw littekens. Bel daarvoor met nummer 077 320 8300.
  • Vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl