Lipostructure borsten

Arenborghoeve is het adres voor borstvergroting, borstlift, lipofilling van borsten

Lipostructure / Lipofilling borsten

Bij lipostructure of lipofilling van de borsten worden borsten vergroot door het inbrengen in de borsten van lichaamseigen vetcellen. Deze cellen worden elders uit het lichaam weggehaald, op een speciale manier behandeld en vervolgens in de borsten teruggeplaatst.

De lipofilling operatie

De behandeling wordt onder narcose uitgevoerd. Lichaamseigen vetcellen worden met dunne, speciaal daartoe ontworpen, zuigbuisjes weggehaald. Deze vetcellen worden op een speciale manier behandeld (omdat het levend materiaal betreft), voordat ze weer in de borst op de door u gewenste locatie ingebracht kunnen worden. Met deze methode is de kans op een blijvend resultaat groter dan de vroegere manier om vet te transplanteren. Het “verdwijnen” van het ingebrachte vet is minder. Echter; door dit verdwijnen kunnen meerdere sessies noodzakelijk zijn.

Lipofilling borsten vanaf € 4.500,-


Behandeling zal plaatsvinden onder algehele narcose. Genoemde prijs is een richtprijs, de definitieve prijsopgave is mogelijk na een consult bij dokter Visser

Consult bij de plastisch arts bedraagt € 50,00.

Heeft u vragen over een Lipofilling van uw borsten of wilt u simpelweg meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Eventuele complicaties

Infectie kan optreden; ook kan een bloedinkje optreden, waardoor blauwverkleuring ontstaat. Dit verdwijnt na enkele dagen. Door het speciale ontwerp van de zuig- en infiltratie buisjes is de kans op zenuwbeschadiging miniem.

Meer informatie

  • Bel ons voor meer informatie over lipostructure / lipofilling van de borsten op 077 320 8300.
  • Vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl