Hals – wang – kinlift

Bij de Arenborghoeve kunt u terecht voor betrouwbare hals-wang-kinlift behandelingen

Hals – wang – kinlift

Bij het ouder worden kunnen vooral wangen, kin en hals slapper worden waardoor er overtollige huid met rimpelvorming ontstaat. Storende plooivorming, vooral bij het naar beneden kijken, zijn het gevolg. Bij de Arenborghoeve helpen wij u graag dit vervelende effect te corrigeren via een zogenaamde hals/wang/kinlift.

De kinlift operatie

Deze behandeling wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Via een snede voor en achter het oor om de oorlel heen wordt de huid van de hals losgemaakt en daarna strakgetrokken, waarbij vetophopingen, b.v. langs de kaakrand met een zuigbuisje worden weggezogen. De overtollige huid wordt weggenomen. Vaak moet ook de onderliggende hals spier strak getrokken worden SMAS procedure om een mooi resultaat te krijgen. Direct na de ingreep wordt een los verband aangelegd.

Herstellen van een hals/wang/kinlift operatie

De ingreep wordt over het algemeen niet als zeer pijnlijk ervaren. De eerste week na de operatie zal er veel zwelling en eventueel blauwverkleuring bestaan. Na 1 week worden de hechtingen verwijderd en na nog 1 week zullen zwelling en blauwverkleuring zover teruggegaan zijn, dat u zich weer in het openbaar kunt vertonen. Het genezingsproces duurt ongeveer 3 maanden of langer, zodat het eindresultaat pas over 6 –12 maanden bereikt zal zijn. In die tussentijd kan het zijn dat:
-Er gevoelloosheid van de halshuid bestaat of er tintelingen in zijn;
-De littekens nog rood en eventueel dik zijn;
-Er later nog kleine operatieve correcties moeten worden aangebracht.

Complicaties voorkomen

Een infectie van de wonden komt zelden voor; wel regelmatig een bloeduitstorting die na enige tijd verdwijnt. Om de kans op deze complicaties zo klein mogelijk te maken adviseren wij u 10 dagen vóór de ingreep geen bloed-verdunnende middelen, zoals bijvoorbeeld aspirine te gebruiken en 6 weken voor de operatie te stoppen met roken.`

Meer informatie

  • Bel ons voor meer informatie over een hals – kin – wanglift op 077 320 8300.
  • Vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
Bel ons voor meer informatie op 077 320 8300.
Neem contact met ons op via de contactpagina.
Of vul het contactformulier in voor meer info of consult aanvraag
  • NEEM CONTACT MET ONS OP

    Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

    info@arenborghoeve.nl