PDO Draadjeslift

PDO Threads

PDO Draadjeslift

Dit is een nieuwe, innovatieve techniek om het gezicht of bijvoorbeeld de hals te verjongen.
En dit met de voordelen van een niet-chirurgische behandeling. Zo is er maar een korte periode nodig om van de ingreep te herstellen.
Het materiaal bestaat uit biologisch afbreekbare hechtdraden. Deze worden binnen de chirurgie al jarenlang als oplosbare hechting gebruikt.

Tijdens de behandeling worden de hechtdraden in de diepere laag van de huid geplaatst.
Ze hechten zichzelf vast in het onderhuidse weefsel en zorgen voor een spanning in de gewenste richting. Hierdoor worden het onderhuidse weefsel en de huid enigszins opgerekt.
Dit proces wordt na een paar dagen ondersteund door de natuurlijke aanmaak van collageen rondom de hechtdraad.
Deze stof zorgt voor de natuurlijke stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor het gewenste liftend effect ontstaat.

De hechtdraden lossen na verloop van tijd op. De tijdsduur waarbinnen de hechtdraden oplossen varieert per type hechtdraad. Er kunnen op ieder gewenst moment extra hechtdraden geplaatst worden.

Voordelen

 • Minder stress ten opzichte van een conventionele facelift
 • geen zichtbare littekens
 • snelle genezing
 • korte behandelingsduur (ongeveer 15 tot 40 minuten)
 • minder kans op pijn en ontsteking
 • Het resultaat is meteen na de ingreep licht zichtbaar

 

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Het te behandelen gebied wordt mogelijk plaatselijk verdoofd. Vervolgens wordt de oplosbare hechtdraad in het diepere weefsel geplaatst. Vooraf wordt met u besproken welke soort hechtdraad en hoeveel hechtdraden gebruikt gaan worden.

Na plaatsing van de hechtdraden maakt het lichaam rondom de hechtdraad nieuw bindweefsel (collageen) aan. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger en strakker wordt. Bij deze nieuwe methode is de kans op littekens minimaal. De hechtdraden lossen na verloop van tijd op. Het oplossen gaat bij het ene type hechtdraad sneller dan bij het andere type. De resultaten van de behandeling zijn gedurende een langere periode zichtbaar. Uw arts kan u hierover nader informeren.

Behandelend artsen: Linda Visser BIG:29024608301-Cornelia van Tuil BIG: 29910987801

 

 • NEEM CONTACT MET ONS OP

  Heeft u vragen over de Arenborghoeve? Aarzel niet en mail ons!

  info@arenborghoeve.nl